Boxu en de AVG

Bij Boxu is alles gericht op veilgheid en transparantie. Zo ook over hoe wij omgaan met gegevens.

Weet wat er met jouw gegevens gebeurt.

Binnen Boxu vinden wij het beveiligen van gegevens heel erg belangrijk. Sterker nog, de fundering van Boxu staat in het teken van veiligheid en de Nederlandse regelgeving.

De AVG staat vooral in het teken van persoonsgegevens en hoe je daarmee om mag en moet gaan. Wij willen jou graag informeren wat wij doen om aan de AVG te voldoen.

Wat doen wij met jouw gegevens?

Wij slaan jouw persoons-gegevens op om contact met je te leggen over de diensten die je afneemt bij Boxu. Deze gegevens worden niet overgedragen aan derden. Wij zorgen voor de meest geavanceerde beveiliging die mogelijk is om jouw gegevens te beschermen. Jij hebt altijd het recht om je gegevens in te zien en ons te verzoeken deze te verwijderen. Wanneer wij dit niet kunnen uitvoeren omdat je geabonneerde diensten afneemt dan zullen wij dit aangeven en voorstellen om de meeste gegevens te verwijderen die wij niet nodig hebben om jouw te factureren.

Wij houden ook van duidelijkheid!

R. Marhe is de Functionaris Gegevensbescherming van Boxu B.V.

Wij vinden het belangrijk dat jij rechten hebt en deze kan gebruiken!
Beheer over jouw gegevens

Vanuit onze beheer panel heb je de mogelijkheid om al je gegevens te zien die wij geregistreerd hebben. Wij geven tevens aan waarvoor wij die gegevens nodig hebben.

Je hebt de mogelijkheid om de gegevens te exporteren en/of een verzoek in te dienen om deze te verwijderen. Wanneer je ons vraagt om je gegevens te verwijderen zullen alle actieve diensten die je bij Boxu hebt ook worden beëindigd zodat wij geen gegevens meer in beheer zullen hebben.

Na jouw verzoek zullen de gegevens na 30 dagen worden verwijderd, dit om je de mogelijkheid te geven om het verzoek eventueel nog in te trekken.